Höstens finaste vantar kan vara dina

Dela #detbästa från #Landsbygdsparlamentet 2017 -evenemanget. Delta i fototävlingen och i #landetalar diskussionen, lyft fram landsbygdens möjligheter och dela stämningar från landsbygdens superveckoslut.

Bildtävlingen börjar 6.9. och slutar 12.9.

Tema: Tävlingens tema är alla de bästa programdelarna som ägde rum under #Landsbygdsparlamentet. Det vill säga de bästa av det som upplevts, setts och fotograferats under Landsbygdsparlamentet 2017 den 1-3 september.

Deltagande: Du kan delta i fototävlingen genom att dela din bild i Instagram, Twitter och Facebook med hashtaggen #detbästa, #Landsbygdsparlamentet och #landetalar.

Obs. Ditt användarkonto måste vara offentligt för att du ska kunna delta.

Priser: En jury bestående av kommunikationsansvariga och informatörer från evenemangets huvudarrangörsorganisationer kommer att välja ut tre bilder som publiceras på Maaseutuparlamentti.fi/ och /sv -sidorna. Priset är ett par Leppävirtavantar som det finns tre par av. Vinnarna kontaktas via somekanalernas meddelandefunktioner.

Bildrättigheter: Bilderna ska vara tagna av den som skickar in bilden. Genom att delta i tävlingen överlåter man användarrättigheterna till att använda bilden i all kommunikation gällande Landsbygdsparlamentet. Vinnarnas namn och bilderna kan bubliceras både på evenemangets hemsida och på somekanalerna. De som deltar i tävlingen förbinder sig även att följa de regler som finns på Facebook, Twitter och Instaram gällande bildmaterial.

Om det syns människor på bilderna ska dessa tillfrågas om man får publicera bilderna. Arrangörerna kan ta bort bilder som anses opassande och bilder vars rättigheter inte tillhör den som sänt in bilden.

Lycka till i tävlingen!

Arrangörer: Landsbygdspolitiska rådet, jord- och skogsbruksministeriet, landsbygdsnätverket, Finlands Byaverksamhet rf, Pohjois-Savon Kylät ry och Centralförbundet för lant- och skogsbruksproducenter MTK ry.